Als club dit seizoen toch iets bijzonders neer gezet!

Playoffs gemist

Afgelopen zondag sloten we de competitie af met een enorme domper, vooral ook het moment van de gelijkmaker vlak voor tijd was erg zuur. Maar we hebben het natuurlijk ‘verkloot’ voor de winter.

In de eerste seizoenshelft hebben we thuis 9 punten laten liggen. Dat is deels toch een gevolg van alle vernieuwingen in en rond de club. Gefuseerd, nieuwe accommodatie, een aantal nieuwe spelers er bij en een nieuwe coach. We kwamen van een ‘winnende formule’ en dan moet je toch weer opnieuw beginnen. Met een fusie merk je binnen de club wel dat 2 verschillende culturen aan elkaar moeten wennen.

De steun die wij vanuit de club en de supporters krijgen is echt top.

Inmiddels kunnen we stellen dat we wel echt één club geworden zijn. Als club hebben we toch iets bijzonders neer gezet. De steun die wij vanuit de club en de supporters krijgen is echt top. Afgelopen zondag tegen Kampong was er al een echte playoff sfeer. Jammer dat wij dat niet even hebben kunnen verlengen.

Dames 1

Maar onze dames doen inmiddels ook mee in de top en dat is fantastisch. Het is superknap hoe die meiden het doen en dat zij wel de playoffs hebben gehaald. Dat we nu 2 teams op topniveau hebben is gaaf. Dus die meiden gaan we met z’n allen zeker steunen.

En uiteraard hebben we zelf nog de EHL om voor te spelen. Gezien de manier waarop we sinds de winter spelen heb ik daar alle vertrouwen in.