Drie maanden zonder hockey heb ik nog nooit mee gemaakt

Goed gevoel

Na het moeizame begin van het seizoen ben ik blij met de plek waar we nu staan. Zoals iedereen weet was het een lastig begin. Dat we dan gelijk spelen tegen Kampong en winnen in Amsterdam geeft een goed gevoel.

Natuurlijk kunnen we nog een hoop verbeteren

Natuurlijk kunnen we nog een hoop verbeteren maar dat is altijd zo. We spelen spectaculaire wedstrijden en het team blijft zich door ontwikkelen. Eigenlijk is het jammer dat de winterstop begonnen is. Maar goed, dat weet je.

Eigen spel

Als ik naar mezelf kijk dan ben ik tevreden over mijn niveau. Het is jaren geleden dat ik op het middenveld speelde en ik ben blij met de bevestiging dat ik óók daar belangrijk kan zijn voor het team. Dat we nu 3 hockeyloze maanden hebben is voor mij echt een unicum. Dat heb ik nog nooit mee gemaakt. Maar ik ga niet stil zitten. Eerst even kort wat gas terug nemen maar daarna zal ik er snel weer volle bak voor gaan.

Als op 4 maart de competitie weer begint dan ben ik fit.

Als op 4 maart de competitie weer begint dan ben ik fit. Die motivatie zit in me. Bovendien strijden er 7 ploegen om de playoffs en daar willen wij bij zijn.