Nog een paar weken knallen

Rust en structuur

Na een teleurstellend begin van het seizoen moest er wat gebeuren. Uiteindelijk heeft de club besloten om ervaring toe te voegen aan de technische staf. Hoe cliché het ook is, de komst van Roger van Gent heeft toch rust en structuur gebracht. Dat hadden we gewoon nodig en winnen helpt dan ook wel.

Er komt een pittige reeks aan voor de winterstop.

Zware weken

Na 5 gewonnen partijen achter elkaar staan we waar we willen staan, op een play off plek. Nu is het zaak om deze vast te houden. Er komt een pittige reeks aan voor de winterstop. Zondag beginnen we met Bloemendaal uit, dat is altijd een zware pot. Het eerste weekend van november is meteen een dubbel programma. Op vrijdagavond uit naar HGC en dan zondag thuis tegen Tilburg.

Dan hebben we tegen alle ploegen gespeeld maar zijn we er nog lang niet. Met Kampong thuis en Amsterdam uit krijgen we beide koplopers nog voordat we de winter in gaan. Het is duidelijk dat het paar zware weken worden die redelijk beslissend kunnen zijn. We weten wat ons te doen staat en het is dan wel lekker dat de groep compleet en fit is. Onze twee Pakistaanse teamgenoten zijn weer terug dus we zijn op volle sterkte.

Eigen rol

Ik ben nog altijd blij met mijn rol op het middenveld. Het voelt goed om daar te spelen en meer beslissend te kunnen zijn in wedstrijden. Nu nog even zorgen voor m’n eerste doelpunt van het seizoen.