Het ligt zó dicht bij elkaar

Play-offs

We merken natuurlijk al het hele seizoen dat een paar ploegen heel dicht bij elkaar zitten. De 4 teams in de play-offs, maar ook Rotterdam, we kunnen allemaal van elkaar winnen en verliezen. Dat zie je terug in de uitslagen. We spelen tegen Kampong twee keer gelijk en gaan er af met shoot-outs. Tegen Bloemendaal is het ook twee keer super spannend en Kampong pakt de titel in een beslissingswedstrijd.

EHL

Het is toch mooi dat we na de uitschakeling in de halve finale toch nog die EHL plek hebben kunnen pakken. Iedereen weet dat het lastig is om je op te laden na zo’n verlies maar de EHL is voor ons gewoon super belangrijk. De eerste pot thuis winnen is dan heel belangrijk. Ik vind het toch knap dat we het dan direct af hebben weten te maken in Bloemendaal.

We gaan lekker veel energie steken in manieren om kinderen beter te leren hockeyen.

De zomer

Voor mij breekt nu een periode aan zonder (wedstrijd)hockey. De komende maanden ben ik lekker bezig met een aantal mooie projecten, zowel op hockeygebied als daar buiten. Met Kicks n Sticks en C Sign ben ik betrokken bij een aantal mooie ontwikkelingen in de hockeywereld. We gaan lekker veel energie steken in manieren om kinderen beter te leren hockeyen. Daar krijg ik enorm veel energie van.

Volgend seizoen

Uiteraard zal ik mezelf de komende maanden fit houden. We hebben een voorbereidingsschema ontvangen en ik wil lekker klaar zijn als we weer beginnen in augustus. Er zullen wel wat wisselingen in het team zijn maar de basis staat. Het doel komend seizoen zal weer de play-offs zijn. We hebben een aantal goeie jonge gasten in ons team, ik hoop dat zij komend seizoen de volgende stap kunnen zetten. Ik zal er in ieder geval alles aan doen om ze te helpen.