Laat het maar beginnen!

Perspresentatie

Afgelopen dinsdag hebben we de perspresentatie gehad. Heel veel poeha en trammelant, veel Indiërs maar wel erg leuk. Zo’n dag duurt wel altijd veel te lang maar we hebben nu wel het gevoel dat het ook voor ons echt gaat beginnen.
We worden ongeduldig

We hebben hier nu een goeie week gezeten en nu is het tijd om door te reizen. Elke dag hetzelfde hotel, hetzelfde eten, hetzelfde veld, we worden ongeduldig.

Roadtrip

Vandaag vliegen we naar Mumbai, dan begint onze roadtrip. In pak ‘m beet 14 dagen spelen we 5 wedstrijden, compleet door India heen. We beginnen met 4 uitwedstrijden, we hebben het minste ritme, dat is best wel nadelig en taai. Het voordeel is wel dat wij in de beslissende fase alles thuis spelen.

Het toernooi

Het toernooi is natuurlijk al begonnen voor de meeste andere ploegen. Dat is leuk. Elke avond is het LIVE op tv en we kijken alle potjes. Het is goed om dat te zien, er zijn ook wat andere spelregels. Een velddoelpunt is bijvoorbeeld 2 punten en een strafcorner 1 punt. Van de week was er een pot waarbij er vlak voor tijd een corner in vloog waarmee het 2-3 werd. Maar die andere ploeg gooit op het einde alles op de aanval en scoren een velddoelpunt waarmee ze met 4-3 winnen.

Er zijn ook wat andere spelregels

Als team zijn we bezig met de details hoe willen we spelen, druk zetten en dat soort dingen. Iedereen wordt ongeduldig. Vrijdag gaan we beginnen. Heel tof!