Mooie tijden !

Ruim een maand ben ik terug uit India en er komen allerlei leuke dingen op m’n pad. Ik ben lekker aan het ondernemen maar ook nog volle bak gericht op hockey.

Bloemendaal thuis

Afgelopen zondag was voor ons weer een pot met ‘het mes op de keel’. We komen uit een periode waarin iedereen weer terug bij elkaar komt na internationale verplichtingen. We moesten echt winnen met het oog op de playoffs en dat voelde je binnen de vereniging maar ook van buitenaf. Er stond een hoop druk op. Het was echt vet om te ervaren hoe we daar als team op reageren, wat het met mezelf doet en hoe de vereniging er op reageert.

Ik had afgelopen zondag zelf ook voor het eerst dit seizoen weer kriebels in m'n buik.

Oranje Rood is een club met veel ondernemers, mensen die samen iets willen realiseren. Na de winterstop verandert er altijd veel. De blik gaat richting de playoffs, het weer wordt beter, je voelt nieuw elan. Ik had afgelopen zondag zelf ook voor het eerst dit seizoen weer kriebels in m’n buik. In de kleedkamer hing een anders sfeer, het was super druk op de club, lekker weer, prachtige ambiance, een play off sfeertje. Het was echt gaaf om te winnen.

En als ik dan na de wedstrijd op het terras met een biertje in de hand m’n kids heerlijk zorgeloos zie spelen op het veld dan ben ik echt een blij man.

HGC uit

Aanstaande zondag staat er weer een belangrijke pot op het programma. Uit bij HGC is het nooit makkelijk. Maar we willen het goede gevoel vast houden en een volgende stap zetten. We moeten een eindje rijden en kunnen onze borst nat maken.