Na 3,5 zonder hockey eindelijk weer gestart

Hockeyloze periode

De afgelopen maanden was een behoorlijk lange hockeyloge periode. Ik heb niet in de zaal gespeeld en veel andere dingen gedaan. Bedrijfspresentaties gehouden en nieuwe projecten gestart.

Csign Sports

Eén van die projecten is een samenwerking met Csign Sports. We hebben afgelopen weekend een ‘Skillpark’ geopend bij Oranje Rood. Samen met de skilltrainers gaan we daar echt goeie dingen mee doen. Dat zijn mooie ontwikkelingen.

Een paar maandjes gas geven en met pinksteren zijn we dan al weer klaar.

Focus op hockey

We zijn begonnen aan een super kort seizoen. Een paar maandjes gas geven en met pinksteren zijn we dan al weer klaar. Het is jammer dat onze competitie zo kort is geworden door de internationale agenda. Uiteraard begrijp ik dat wel. In deze compacte periode ligt de focus volledig op hockey. Het doel is en blijft play offs halen. We moeten onszelf in ieder geval de kans geven om te strijden om het kampioenschap.

Team

We zijn als groep de winter goed door gekomen. Na allerlei (internationale) verplichtingen van alle teamleden hebben we onder andere een toffe ‘ski-trip’ gehad. Als je in een andere context samen bent dan zie je dat mooie dingen ontstaan. Jong en oud zijn nog meer met elkaar verbonden. Dan is het lekker om de tweede seizoenshelft te beginnen met een overwinning. Op naar Den Bosch aanstaande zondag.