Play-off tijd !

Tweede competitiehelft

We hebben een degelijke tweede competitiehelft gespeeld. We begonnen met een paar gewonnen potjes maar uit tegen Rotterdam liepen we tegen een zeperd aan en thuis tegen Bloemendaal hadden we het ook zwaar. Uiteindelijk winnen we een lekkere pot tegen HGC en staan we terecht in de play-offs.

Dames 1

Wat ontzettend gaaf is het voor de club én een compliment voor Dames 1 dat zij op de laatste wedstrijddag de play-offs ook bereikt hebben. En dat met een dikke 0-4 overwinning uit bij een concurrent. Natuurlijk zullen de dames een zware dobber hebben aan tegenstander Amsterdam. Het is aan ons als club, Oranje Rood, om de meiden te steunen tijdens hun eerste wedstrijd aanstaande zondag om 12.15 uur.

Goed gevoel

We gaan met veel vertrouwen de play-offs in. Iedereen is fit en het gevoel is goed. We zijn als team maar met één ding bezig, goede play-offs spelen. Om dat goede gevoel te bevestigen moeten we het seizoen zondag goed afsluiten uit bij Tilburg.

We hopen op een volle bak tijdens de thuiswedstrijden.

Play-offs

We hopen op een volle bak tijdens de thuiswedstrijden. Zaterdag 5 mei om 15.30 uur spelen we de eerste thuiswedstrijd. Wie de tegenstander wordt maakt me niets uit. De ploegen zitten dicht bij elkaar en het zal op details beslist worden. De returnwedstrijd is in ieder geval op zondag 6 mei. We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd dus naar een eventuele beslissingswedstrijd of een volgende ronde wil ik nog niet kijken!

Kaartjes zijn hier verkrijgbaar.