Zin de competitie start

Kampong uit

We beginnen het seizoen meteen met een pittig programma. Aanstaande zondag spelen we uit tegen Kampong. De week daarna is het Amsterdam thuis en daarna een dubbel programma met op vrijdagavond een uitwedstrijd tegen HDM. In korte tijd zullen we weten hoe goed we er voor staan.

We hebben afgelopen weekend de ABN AMRO cup gehad. Veel wedstrijden in korte tijd. Dat is zwaar maar we hebben er goede  leerpunten uitgehaald.

We hebben het gevoel dat we moeten jagen.

Ploeg is goed in balans

Ten opzichte van vorig jaar hebben we echt wat recht te zetten. Uiteraard is playoffs halen het doel. En in de playoffs kunnen we allemaal kampioen worden. Het gevoel leeft dan ook sterk bij ons dat we moeten jagen. De landstitel willen we graag terug. De ploeg is goed in balans. Er is weer wat meer international ervaring. Bovendien hebben we Thomas Briels, aanvoerder van het Belgisch team, terug. Het trainingsniveau is erg hoog. Qua professionaliteit hebben we met z’n allen ook weer een stap gezet. Mooi voor de club is dat we voor het tweede jaar op rij eigen jeugd toe hebben kunnen voegen aan de selectie. Dat is wat we met Oranje Rood graag willen, eigen talenten in het team met Nederlands Elftal potentie.

Ik wil simpelweg de beste Robert zijn.

De beste Robert

Zelf heb ik ook enorm veel zin om aan het seizoen te beginnen. Ik ben bijna 33 jaar, wil er nog zeker 3 jaar het maximale uit halen. Ik wil simpelweg de beste Robert zijn. De zomerperiode heb ik lekker door getraind. Natuurlijk heb ik tussendoor heerlijk vakantie gevierd met mijn gezin. Maar daarna heb ik snel de draad weer op gepakt en ik voel me goed, ik heb er zin in.