Zin in het EHL weekend

Het paasweekend staat in het teken van de 2e ronde van de Euro Hockey League op onze eigen club.

Gekkenhuis

Sinds afgelopen maandag wordt alles klaar gemaakt bij Oranje Rood. 16 Internationale ploegen zijn in Eindhoven voor een weekend vol tophockey 0p het allerhoogste clubniveau. Echt, superveel zin in. Er kunnen 5.000 mensen rondom het hoofdveld zitten en de zaterdag is he-le-maal uitverkocht. Dat geeft wel een boost. De aandacht die er voor de EHL is en de nieuwe ontwikkelingen die er altijd aan gekoppeld worden zijn voor ons ook super tof.

Zaterdag om 15.00 uur spelen we zelf tegen Amsterdam.

Amsterdam is zaterdag onze tegenstander. Een Nederlandse ploeg die we natuurlijk goed kennen. Het zal niet makkelijk worden maar we willen door. Eerst naar de kwartfinale op maandag en dan richting het finale weekend met Pinksteren (3 en 4 juni). De wedstrijden zullen best (deels) op tv komen of te zien zijn via een Live stream maar als hockeyliefhebber wil je er gewoon bij zijn.

www.ehlhockey.tv

Op de website www.ehlhockey.tv is het volledige wedstrijdschema van vrijdag, zaterdag, zondag en maandag te vinden. Alle nieuwtjes, achtergronden, video’s en uitslagen staan er op. Uiteraard kun je daar ook nog kaarten kopen voor de wedstrijden. Het is echt professioneel zoals de EHL alles organiseert. Ze hebben onze club gewoon een weekje ‘over genomen’.

Naast het tophockey is er op ons complex ook nog van alles te doen. Clinics van topspelers, een promodorp, het is echt te gek. Wij hebben er super veel zin in en hopen op veel support van onze eigen fans.