Zomerstop!

Bijzonder jaar

Het was een zeer bijzonder jaar. De teleurstelling van Rio, het nieuwe begin met Oranje-Rood als fusieclub, de Hockey India League en voor het eerst in hele lange tijd geen verplichtingen bij het Nederlands team. Tot de laatste dag streden we om een plek in de playoffs en we haalden de finale van de EHL. Beide liepen uit op een teleurstelling.

Ik zal er alles aan doen om het komende seizoen weer fit aan de start te verschijnen.

Accu opladen

De komende maanden gaan we de accu maar eens opladen. Ik zal er alles aan doen om het komende seizoen weer fit aan de start te verschijnen. Ik blijf lekker door trainen om fit te blijven en richting de start van de voorbereiding schroef ik de intentie weer wat verder op. Daar voel ik me het beste bij.

Andere activiteiten

De zomerperiode geeft me daarentegen wel weer ruimte voor andere dingen. Zakelijk gezien gaan we natuurlijk fanatiek door met All-In Sport en ga ik wat presentaties en clinics geven. Uiteraard geeft het me ook ruimte voor mijn gezin, familie en vrienden.

Ergens kijk ik nu ook al weer uit naar volgend seizoen. Na een jaar zonder playoffs en het mislopen van een hoofdprijs voel ik een onverminderd fanatisme.